Luoston Kauppa

ilmakuva Luoston Kaupasta
  
 
Olemme ympäri vuoden teitä palveleva pieni kyläkauppa Luoston keskustassa. Palvelemme pääsääntöisesti päivittäin.
 
Valikoimaamme kuuluu perus-elintarvikkeita sekä käyttötavaroita. Lisäksi myymme matkamuistoja sekä asusteita. Meiltä löytyy omien tuotteidemme lisäksi myös Sodankylän Apteekin palvelupiste, Matkahuollon- ja Postin pakettipalvelut sekä Veikkaus.
Kehitämme ja parannamme palveluitamme koko ajan. Kyläkaupassamme haluamme kuunnella asiakkaitamme ja toteuttaa mahdollisia toiveita, joten mikäli valikoimastamme puuttuu jotain tarvitsemaanne, ilmoitattehan asiasta meille. 
Otamme mieluusti vastaan rakentavia asiakaspalautteita teiltä asiakkaamme.
 
 
Luoston Kauppa on aiemmin toiminut K-Extra Tupasvillana. Kiinteistö on valmistunut 8.2.1988 ja sen on rakentanut kaupan edellinen omistaja.
Tupasvillana kauppa toimi yhdellä perheellä ennen nykyistä kauppiasta.
  
Vuonna 2015 marraskuussa kauppa sai uuden kauppiaan ja samaisen vuoden lopussa K-ketjun pienet K-Extra liikkeet lopetettiin. Tälloin liikkeillä oli mahdollisuus laajentua K-Marketeiksi, alkaa ketjun ulkopuolisiksi K-kaupoiksi tai lopettaa toimintansa kokonaan.
Meidän kyläkauppamme alkoi uuden kauppiaan myötä itsenäiseksi K-kaupaksi.
Itsenäinen K-kauppa tarkoittaa käytännössä sitä, että toimimme K-tunnuksen alla, mutta ketjuliikkeiden tavoin hinnoittelu, tarjoukset sekä mainonnat eivät koske meitä. 
 
Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi meille ostoksille!
Nähdään kaupalla!