Kopio: Yleiset ehdot

Voimassa 15.5.2020 alkaen

Luoston Kauppa (Y-2714013-4) on suomalainen verkkokauppa, jossa myymme tuotteita asiakkaillemme Suomeen. Alla mainittuja ehtoja sovelletaan kaikkiin sopimuksiin koskien ostoja sekä toimituksia verkkokaupastamme. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintojen sekä postikulujen muutoksiin. Ehtomme voivat muuttua, joten luettehan ne läpi aina ennen kuin teette tilauksen. 

Hyväksyessänne tilauksen hyväksytte myös voimassa olevat ehtomme.

 

T I L A A M I N E N

Tuotteitamme voi tilata internetin välityksellä verkkokaupastamme www.luostonkauppa.com tai ostaa liikkeestämme Luoston Kauppa, Hartsutie 1, 99555 Luosto. Kaikki liikkeemme tuotteet eivät ole ostettavissa verkkokaupastamme ja verkkokaupassamme voi olla tuotteita, joita ei liikkeestä löydy. 

Verkkokaupan tilaus on vahvistettu vastaanotettuanne tilausvahvistuksen sähköpostiinne. Tilausvahvistuksessa näkyy tietonne, tilatut tuotteet, tilauksen hinta sekä toimituskulut. Teidän tulee huolehtia, että tilausvahvistuksessa antamanne tiedot ovat oikein, kuten nimi, toimitusosoite sekä puhelinnumero.

 

H I N N A T

Kaikki hintamme ovat euroissa ja sisältävät arvolisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitus- tai maksukuluja.

 

M A K S A M I N E N 

 

M A K S U T A V A T

Meidän verkkokaupastamme löytyy maksutapa jokaisen tarpeeseen. Tilauksenne meillä voitte maksaa seuraavilla maksuvaihtoehdoilla:

 • Visa, MasterCard ja American Express
 • MobilePay
 • verkkopankkimaksu
 • Collector Bankin lasku ja osamaksu
 • PayPal 

Suoritetaan hakua     PayPal

M A K S U P A L V E L U N T A R J O A J A

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

 

Paytrail logo 200x200

 

 K O R T T I M A K S U 

Voitte maksaa ostoksenne Visa, MasterCard ja American Express-korteilla. Verkkokauppamme käyttää turvallisia varmennusmenetelmiä (esim. Mastercard securecode, Verified by Visa), joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. 

 

Visa     Mastercard     American Express

 

 M O B I L E P A Y

MobilePay on mobiiliapplikaatioon perustuva maksutapa. Sovelluksella maksatte ostokset verkossa vain yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePayn kautta maksetut maksut ovat käytännössä korttimaksuja. 

Voitte tutustua lisää sovellukseen heidän omilla verkkosivuillaan.

 

MobilePay

 

 V E R K K O P A N K K I M A K S U T

Verkkopankkitunnuksillanne voitte maksaa ostoksenne kätevästi verkkomaksuna. Paytrailin maksupalvelun kautta on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Lista saatavilla olevista pankkien verkkomaksupainikkeista:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

 

Nordea     Osuuspankki     Säästöpankki     Oma Säästöpankki     

Aktia     Alandsbanken

 Danske Bank     S-pankki     

Handelsbanken     POP Pankki

 

 C O L L E C T O R  L A S K U / O S A M A K S U


Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Collector - Lasku, osamaksu

P A Y P A L

Maksun voi suorittaa kätevästi myös omalla PayPal-tililläsi.

       PayPal

 

Kampanjoiden ja alekoodien ehdot

Tilauksella voi käyttää vain yhtä alekoodia/kampanjaetua kerrallaan. Etuja tai alennuksia ei hyvitetä asiakkaalle jälkikäteen. Huomioithan aina käytössä olevan kampanjan ehdot ja voimassaoloajan.

 

T O I M I T U S 

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Toimitustapoina on valittavana Postin paketit, Matkahuollon paketit, nouto liikkeestä sekä kotiinkuljetus.

P A K E T I T:

M a t k a h u o l t o 

 • Bussipaketti 5,95€

Toimitus Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen pääsääntöisesti muutamassa työpäivässä.

 • Lähellä-paketti 5,95€

Toimitus Matkahuollon pakettiautomaattiin tai Matkahuollon noutopisteeseen pääsääntöisesti 2-4 työpäivän aikana.

P o s t i:

 • Posti-paketti lähimpään postin noutopisteeseen 5,95€.

Yli 100€ tilaukset toimitamme noutopaikkaan veloituksetta.

Lähetämme teille toimitusvahvistuksen kun paketti on lähtenyt liikkeestämme. Viesti sisältää paketin seurantakoodin.

Saatte saapumisilmoituksen kun tilauksenne on noudettavissa. Mikäli haluatte tilauksenne johonkin tiettyyn noutopisteeseen, kirjoitattehan toivomuksenne tilauslomakkeen kohtaan: LISÄTIEDOT.

Kotiinkuljetus

N o u t o  l i i k k e e s t ä:

Tilaukset voitte noutaa ilman toimituskuluja yrityksemme liikkeestä 

Luoston Kauppa

Hartsutie 1, 99555 Luosto.

Lähetämme teille vahvistusviestin, kun tilaus on noudettavissa liikkeestämme aukioloaikoinamme. 

K o t i i n k u l j e t u s:

Tarjoamme kotiinkuljetusta alueille:

 • 99555 LUOSTO
 • 99540 TORVINEN
 • 99550 ASKA
 • 99600 SODANKYLÄ

Kotiinkuljetuksen hinta on 7,95€ ja otamme yhteytettä teidän antamaanne puhelinnumeroon sopiaksemme tarkempia tietoja. 

 

T O I M I T U S A I K A

Ennen klo 12 tehdyt tilaukset pyrimme lähettämään saman päivän aikana. Kotiinkuljetukset ja nouto liikkeestä mahdollisia samana päivänä.

Pakettien normaali toimitusaika on 5-7 arkipäivää. 

 

V A I H T O -  J A  P A L A U T U S

Kuluttajasuojalain mukaisesti teillä on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamanne tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä ehjässä pakkauksessaan, käyttämätön ja täysin uutta vastaava myyntikelpoinen tuote.Tuotteessa täytyy olla kaikki merkki-, hoito- ja hintalaput kiinni.

Tilauksesta juuri teille valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Palautuksen toimituskuluista vastaatte itse.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai kokoon, teet sen helpoiten liikkeessämme. Tuotteen voi palauttaa myös postitse. Jos haluat palauttaa tuotteen tilauksestasi, tulee sinun maksaa 5,95 euron palautuskulut. Tämä veloitetaan lisäämällä oheinen summa laskullesi tai vähentämällä se takaisinmaksettavasta summasta. Tällöin voit tehdä uuden tilauksen tuotteesta, tai vaihtoehtoisesti saada rahasi takaisin.

Lisätietoja ja ohjeita palautukseen TÄÄLTÄ.

 

P E R U U T T A M I S O I K E U S

Jos muutatte mieltänne tilauksen suhteen on mahdollista peruuttaa tilaus ottamalla yhteyttä meihin ennen kuin tilaus on vahvistettu lähteneen meiltä.

Mikäli tilaus on jo matkalla, teidän tulee vastaanottaa paketti ja palauttaa se takaisin meille maksaen palautuskulut 5,95€.

 

N O U T A M A T O N  P A K E T T I

Noutamatta jätetystä paketista perimme teiltä palautusmaksun 10€.

 

K U L J E T U S V A U R I O T / K A D O N N E E T  P A K E T I T

Luoston Kauppa ei vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vaurioista tai kadonneista paketeista. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tehkää välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Mikäli jotakin ongelmaa esiintyy, olettehan meihin yhteydessä mahdollisimman pian.

 

O N G E L M A T I L A N T E E T

Mikäli tuote on vioittunut tai se ei muuten vastaa tilaustanne, olettehan yhteydessä meihin 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. 

Kauppasopimusta koskevissa erimielisyyksissä osapuolien tulee pyrkiä ratkaisemaan kaikki ongelmat sovinnollisesti. Mikäli tämä ei onnistu, voitte ottaa yhteyttä paikalliseen kuluttajaviranomaiseen. Kaikki erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.H E N K I L Ö T I E D O T

Tekemällä tilauksen hyväksytte, että tallennamme ja käytämme tietojanne tilauksenne suorittamiseen ja toimittamiseen. Käytämme henkilötietojanne seuraaviin tarkoituksiin:

 • Voidaksemme käsitellä ja toimittaa tilauksenne
 • Voidaksemme vastaanottaa tilauksenne maksun
 • Voidaksemme pitää yhteyttä teihin tarpeen vaatiessa

Lisätietoje henkilötietojenne käytöstä voitte lukea Tietosuojaselosteestamme.

 

E V Ä S T E E T

Evästeet ovat pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellenne tai matkapuhelimeenne muistaakseen, kuinka usein ja millä tavalla käytätte sivustoamme. Emme käytä evästeitä henkilötietojen säilyttämiseen tai luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Evästeitä on kahdenlaisia, pysyviä ja tilapäisiä. Pysyvät evästeet tallentuvat tiedostona tietokoneellenne tai puhelimeenne korkeintaan 12 kuukaudeksi. Tilapäiset evästeet häviävät suljettuanne ikkunan selaimesta.

Evästeet on helppo poistaa selaimesta. Ohjeet evästeiden käsittelyyn ja poistamiseen löydät selaimenne omista ohjeista. Huomioithan, ettette voi käyttää kaikkia toimintojamme, jos otatte evästeet pois käytöstä.

 

M U U T A

Pidätämme oikeuden yleisten ehtojen muutoksiin. 

Teidän on aina ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin ehtoihimme.

 

Luoston Kauppa (Y-2714013-4)

Hartsutie 1, 99555 Luosto

040 6787455

info@luostonkauppa.com