Elintarviketilaus

Tällä hetkellä
emme vastaanota kotiinkuljetuksia.

TARJOAMME TEILLE MAHDOLLISUUDEN TILATA ELINTARVIKKEITA VALMIIKSI KERÄTTYNÄ NOUDETTAVAKSI KAUPALTAMME TAI SUORAAN MÖKKIINNE TOIMITETTUNA!
 
 
 
Rajallisten tilojemme vuoksi tuoretuotteiden valikoimamme vaihtelee, joten valitettavasti tarkkaa ajankohtaista valikoimaluetteloa emme voi päivittää verkkokauppaamme. Tästä syystä johtuen myös valikoimaamme ei voida pitää suurena, joten etukäteen tehdyillä tilauksilla varmistatte, että saatte toivomanne tuotteet ostettua meiltä.
  
Pyrimme täyttämään kaikki toiveenne tilauksen suhteen ja ilmoitamme, mikäli jotain haluamaanne tuotetta ei ole meiltä saatavilla tai ehdotamme korvaavaa tuotetta/merkkiä.
Mahdollisuuksien mukaan jättäkää tilauksenne mieluiten ainakin kolmea arkipäivää aikaisemmin, jotta ehdimme tilata tuotteet, joita ei meiltä jo valmiina löydy.
  
Tilaus:
  • valmiiksi kerättynä NOUDETTUNA kaupaltamme 6,95€
  • valmiiksi kerättynä KOTIINKULJETETTUNA 9,95€

Toimitamme elintarviketilauksia alueelle 99555 LUOSTO.

Noudettavat tuotteet maksetaan kaupallemme noudettaessa, kotiinkuljetusten maksut hoidetaan laskun kautta. 

 
Tilauksenne voitte jättää meille sähköpostitse osoitteeseen info@luostonkauppa.fi.
 
Mainitkaa sähköpostissanne:
  • omat tietonne: nimi, puhelinnumero, osoite
  • ostoslistanne
  • haluatteko tilauksenne kotiinkuljetuksena vai noudatteko sen itse valmiiksi kerättynä kaupaltamme.
Olemme teihin yhteydessä vahvistaaksemme tilauksenne ja tuotteiden saatavuuden sekä sopiaksemme noudon/kotiinkuljeutksen ajankohdan.
 
Lisätietoja tilauksen teosta saatte soittamalla meille numeroon 0406787455 tai sähköpostitse osoitteesta info@luostonkauppa.fi.